Server DELL PowerEdge R720, Rackabil 2U, 2 Procesoare Intel Six Core Xeon E5-2620 2.0 GHz, 64 GB DDR3 ECC Reg, 8 Bay-uri de 3.5inch, Raid Controller SAS/SATA DELL Perc H710mini, iDRAC 7 Ent, 2 x Surse Redundante

  • Server DELL PowerEdge R720, Rackabil 2U, 2 Procesoare Intel Six Core Xeon E5-2620 2.0 GHz, 64 GB DDR3 ECC Reg, 8 Bay-uri de 3.5inch, Raid Controller SAS/SATA DELL Perc H710mini, iDRAC 7 Ent, 2 x Surse Redundante
  • Model: PowerEdge R720
  • Tip: Second Hand
  • Producător: Dell
  • Garanție: 12 luni
  • 7.214,70RON

În Stoc

Servere
Alte detalii 2 x Surse Redundante (750w), iDRAC 7 Ent, Cablu power inclus
Calitate server second hand
Format carcasa 2U, Rackabil
Gama Serverul PowerEdge R720 este un server de rackabil 2U care asigura productivitate extraordinara pentru mediile de lucru., Office
Hard disk nu are, suporta 8 HDD 3.5 inch, contactati pentru mai multe detalii
Memorie 64 GB DDR3, suporta pana la 768 GB (24 sloturi de memorie), contactati pentru mai multe detalii
Network Card 4 x Gigabit Ethernet NICs
Optical drive Nu are
Porturi / Conectare 4 x USB, 2 x VGA, 1 x port serial
Procesor 2 x Intel Six Core Xeon, E5-2620 2.0 GHz, 15M Cache, pana la 2.5 GHz
Raid controler SAS/SATA DELL Perc H710 mini
Sistem de operare Windows optional, contactati pentru mai multe detalii, Windows optional

 

Densitate de procesare

Bazati-va pe combinatia exceptionala dintre designul de rack 2U, cu doua socketuri, cu densitate foarte mare, si tehnologia de procesare pentru servere de ultima generatie pentru a asigura productivitate extraordinara pentru mediile cu spatiu limitat.

 

 

 

Activitati de calcul de inalta performanta
Sporiti considerabil performanta aplicatiilor cu cel mai recent procesor Intel Xeon familia E5-2600 si cele pana la 24 de module de memorie duale in linie (DIMM). Creat prin procesul tehnologic de 22 de nanometri si avand pana la 16 nuclee, acest procesor este foarte rapid in activitatile de calcul solicitante.

 

Capacitati I/O impresionante
Profitati de caracteristicile I/O echilibrate si scalabile, care includ sloturi de extindere PCIe 3.0 integrate.

 

Lucru in retea flexibil si scalabil
Adaptati debitul retelelor la cerintele aplicatiilor dumneavoastra cu ajutorul caracteristicilor care va permit sa profitati la maximum de performanta I/O suplimentara.

 

 

 

Performante echilibrate

Integrati si simplificati virtualizarea, ciclul de viata si gestionarea datelor cu ajutorul performantelor echilibrate, al memoriei si al capacitatilor I/O ale serverului de rack 2U/cu doua socketuri R720, compact, de uz general.

 

Administrare performanta a sistemelor
Descoperiti administrarea simpla pe durata ciclului de viata adoptand solutia de administrare inteligenta, bazata pe hardware, a sistemelor, gestionarea extensiva a consumului de energie si alte instrumente inovatoare de administrare.

 

Eficienta operationala exceptionala
Asigurati durate maxime de activitate si intretinere cu riscuri reduse cu ajutorul caracteristicilor de fiabilitate, disponibilitate si depanare de generatie viitoare integrate in infrastructura R720. 

 

Capacitate flexibila de stocare
Maximizati utilitatea spatiului de rack cu ajutorul caracteristicilor de stocare interna care permit o varietate de configuratii diferite. 

 

Experienta noii generatii de servere PowerEdge

Transformati echipamentele IT in motorul succesului intreprinderii dumneavoastra. Produsele din familia PowerEdge din cea mai noua generatie sunt proiectate cu combinatia corecta de caracteristici si scalabilitate a performantei pentru gestionarea volumelor mari de date atat pentru medii cu centre de date mici, cat si pentru medii cu centre de date mari.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie