Mr. Fix 9H

  • Mr. Fix 9H
    -59%
  • Model: Mr. Fix 9H
  • Tip: Nou
  • 69,00RON

    169,00RON
În Stoc

Solutia Mr.Fix 9H formeaza un strat protector subtire pe suprafata aplicata. Acest strat este permanent, se poate indeparta doar prin polishare abraziva. Este un strat de protectie foarte durabil, va protejeaza caroseria masinii dumneavoastra sau alte suprafete precum bordul masinii de murdarie, zgarieturi, la solutii chimicale. 

Se poate aplica in mai multe straturi, astfel solutia ne ofera o protctie mult mai ridicata, efect superhibrofob mult mai accentuat. 

   * Protectie permanenta

   * Rezistenta la zgarieturi, standard 9H

   * Efect hidrofob

   * Rezistenta la razele UV

   * Rezistenta la ploile acide, la coroziune si oxidare

   * Acopera semnele de uzura si zgarieturile fine

   * Ofera stralucire, luciu atat caroseriei cat si bordului. 

Instructiuni de utilizare:

1. Solutie Mr.Fix poate fi aplicat direct pe toate suprafetele . Suprafata trebuie sa fie uscata si curatata de praf sau alti contaminanti. Recomandam curatarea cu alcool izopropilic 99,6%, pentru a va asigura ca toate uleiurile / praful / mizeria sunt indepartate complet de pe suprafata. Folositi prosoapele din microfibra si schimbati-le frecvent in timpul curatarii / lustruirii.

2. Agitati recipientul inainte de folosire! Intindeti 5-10 picaturi/m2 de Mr.Fix pe un aplicator din microfibra si frecati ușor, cu miscari in cruce, pana ce produsul este distribuit uniform și doar foarte puține reziduuri raman vizibile. Indepartati reziduurile ramase cu o carpa moale din microfibra dupa maximum 10 minute. Nu este necesar sa aplicati presiune pentru a indeparta complet aceste reziduuri. 

3. Lasati Nanolex Si3D sa se usuce pe suprafata tratata timp de cel putin 12 ore (la temperatura camerei, circa 20°C) inaintea primului contact cu apa. Nu spalati masina in primele 72 de ore de la aplicare.Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie